Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Postanowiłam przygotować sałatkę na szybko taką typowo do pracy aczkolwiek była przepyszna do obiadu. Wszechstronna. W komentarzach możecie pisać co byście jeszcze do niej dodali bądź z czego byście zrezygnowali.
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 49
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1816
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 49
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1816
Składniki
Kapustę pekińską drobno szatkujemy. Marchew obieramy. Jedną kroimy w kostkę drugą za pomocą obieraczki. Ogórki myjemy i kroimy również za pomocą obieraczki. Cebulę kroimy w drobne piórka. Pomidora, paprykę w kostkę. Selera odcedzamy z zalewy płuczemy i dodajemy do reszty. Batata gotujemy do miękkości studzimy, obieramy i kroimy w drobną kostkę. Wszystko doprawiamy solą, pieprzem. Składniki nas sos razem mieszamy odstawiamy na 5-10 min aby smaki się przegryzły. Wlewamy sos do sałatki i wszystko mieszamy.