Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może być też dla większej ilości osób. Trzeba wtedy zwiększyć podane proporcje.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 907
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 216
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9320
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 907
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 216
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9320
Składniki
Sałatę umyć i porwać na kawałki. Ułożyć w dekoracyjnym naczyniu. Paprykę pokroić w paski i ułożyć promieniście w naczyniu. Jajka pokroić na ósemki. Rozłożyć tworząc koło. Mięso pokroić na kawałki. Umieścić w środku naczynia. Ogórek pokroić na cząstki i udekorować całość. Posypać kukurydzą, szczypiorkiem i pestkami słonecznika. Składniki sosu dokładnie ze sobą wymieść. Dodać przepuszczony przez praskę ząbek czosnku. Polać sałatkę.