Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest to sałatka tylko z 2 warzyw , robiłam ją pierwszy raz , ale jest super
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 710
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 28
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 83
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 710
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 28
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 83
Składniki
Paprykę i ogórki kroimy w paski.Zasypujemy 0,5 szkl. soli i zalewamy zimną wodą/ 4 szkl./.Odstawiamy na 3 godz.Nastepnie odcedzamy warzywa.,Robimy zalewę : ,cukier, ocet , olej i 2,5 szkl.wody zagotowujemy .Wkładamy warzywa do słoików, wsypujemy po parę ziaren gorczycy i zalewamy zalewą. Pasteryzujemy 5-10 min.