Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na przepyszny sos koperkowy na bazie śmietany i jogurtu, który doskonale sprawdzi się jako dodatek do świeżej sałaty, która zieleni się już w ogródkach. Taki sos z powodzeniem wykorzystać można również do innych warzyw i potraw. :)
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 217
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34573
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 177
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 217
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34573
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 177
Składniki
Sałatę umyć, osuszyć i porwać, albo pokroić na mniejsze kawałeczki. Koperek również umyć, osuszyć i drobno posiekać. Wszystkie składniki bardzo dokładnie ze sobą wymieszać.
Sałatę polewać sosem tuż przed podaniem.
Smacznego :)