Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na zieloną sałatę z własnego ogródka został otwarty. Szybki dodatek do obiadu czy grilla.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 84
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 84
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
W misce wymieszaj olej z zieloną czubrycą.
Umyj sałatę, osusz porwij na mniejsze kawałki ( nie krój nożem ), dodaj do przyprawy z olejem, wymieszaj . Podawaj Smacznego !!