Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla klasycznych nalesnikow.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Składniki
Skladniki na ciasto nalesnikowe wymieszac razem mikserem i upiec nalesniki. Umyte i pokrojone pieczarki podsmazyc na oleju po czym wymieszac z pokrojona szynka i serkiem smietankowym.Tak przygotowanym farsz wykladac na srodek kazdego nalesnika , z ktorego formujemy sakiewke.Spinamy wykalaczka. Podpiec w piekarniku okolo 10' w 180°