Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i pełna witamin przekąska lub danie na lunch do pracy - trochę czasu zajmuje głównie pokrojenie warzyw ale efekt jest tego wart.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 84
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 21
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 23
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 19
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 84
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 21
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 23
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 19
Składniki
Obieramy marchew, kroimy na cieniutkie paseczki. myjemy i pozbawiamy gniazda nasiennego paprykę, kroimy ją na cieniutkie paseczki Kroimy również ogórka, szynkę i ser. Sałatę myjemy, dokładnie osuszamy i rwiemy na mniejsze kawałki
Papier ryżowy maczamy w letniej wodzie przez chwilę, rozkładamy na desce i układamy na nim warzywa, szynkę, ser i łyżkę majonezu Zawijamy jak klasyczne sajgonki. Przed podaniem kroimy na połówki
Smacznego :)