Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
po co kupować sztuczne przyprawy do ryb z glutaminianem sodu skoro jest tyle pysznych ziół, które poprawia smak rybki......
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1924
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1750
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 111
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1924
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1750
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 111
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Składniki
filety opłukać i lekko posolić.
PANIERKA: Mąkę połaczyć z bułką tartą w proporcji poł na pół. Dodać do tego wszystkie zioła. Każdego po troszku I dokładnie wymieszać.
Rybke zamoczyć w jajku a potem obtoczyć w panierce.
Smażyć rybe na dobrze rozgrzanym oleju.
SMACZNEGO:)