Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna ryba po grecku, ale z małym dodatkiem smakowym. Warto wypróbować :)
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 39
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 114
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 455
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32638
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 87
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 119
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 39
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 114
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 455
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32638
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 87
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 119
Składniki
Przygotowanie: Filety rybne natrzyj vegetą/kucharkiem. Następnie je usmaż w panierce z jajka i bułki tartej. Warzywa: marchewki, pietruszka, seler zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Por i cebulę pokrój w piórka i podsmaż na patelni na niewielkiej ilości oleju. Następnie dodaj starte warzywa, liście laurowe, ziele angielskie. Przecier pomidorowy rozmieszaj w ½ szklance wody. Dodaj do warzyw i duś aż warzywa będą miękkie. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Od czasu do czasu zamieszaj, aby warzywa nie przypaliły się. Na misce wyłóż 1/3 część warzyw a na nie rybę. Przykryj następnie kolejną 1/3 część warzyw i resztą ryby. Przykryj rybę resztą warzyw.