Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, kolorowa i zachęcająca przekąska :)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Łososia kroimy w plasterki, paprykę w paseczki a szczypiorek siekamy. Placki tortilli przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.
Każdy placek smarujemy serkiem, posypujemy papryką i szczypiorkiem. Układamy plasterki łososia, solimy, pieprzymy i zawijamy. Wstawiamy do lodówki na co najmniej godzinkę. Po tym czasie kroimy na nieduże (1,5-2 cm) roladki i układamy na talerzu.