Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo fajny i smaczny przepis a zarazem można wykorzystać buraczki gdy gotujemy barszcz,
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
1. schab kroimy w plastry, rozbijamy. 2. Marchew ścieramy na tarce o dużych oczkach.
3. Buraczki również ścieramy na tarce o dużych oczkach.
4. Plastry schabu rozkładamy, solimy i pieprzymy
5. Na każdy kawałek mięsa układamy plasterek sera.
6.Następnie buraczki.
7. Ciasno zwijamy w roladki.
8. Obtaczamy w mące. 9. Obsmażamy na rozgrzanym oleju z obu stron.
10. Do brytfanki wlewamy szklankę wody i gotujemy. 11. Następnie wkładamy roladki i prużymy.
12. 10 minut przed końcem prużenia dodajemy marchew.
13. Roladki gotowe.
14. Smacznego.