Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rolada tak zrobiona jest mięciutka i pełna aromatu.Serdecznie polecam:)
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 133
Polecam.
Odsłon: 218
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 59
...ale pyszny.
Odsłon: 132
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 133
Polecam.
Odsłon: 218
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 59
...ale pyszny.
Odsłon: 132
Składniki
Filet ponacinać nożem tak by był płat prostokątny w jednym kawałku. Na płat mięsa dać sól,pieprz ,cienko pokrojony w plasterki czosnek,pomidory pokrojone w paseczki .Posypać świeżym rozmarynem. Na to dać plasterki sera mozzarella. Roladę zwijać od dłuższej strony ,przenieść na folię aluminiową i folię ciasno zwinąć. Dać do brytfanki i do nagrzanego piekarnika do 180st. Pieć 50min.Po tym czasie odwinąć z góry folię i lekko zrumienić roladę. Pokroić w plastry i podawać do ziemniaków.
Smacznego życzę!