Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 34
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3293
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 34
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3293
Składniki
Rozpuszczamy w rondelku masło i dodajemy ryż i pokrojoną w kostkę cebule.Smażymy aż do momętu gdy ryż będzie przezroczysty Dodajemy wino i redukujemyna osobnej patelni smażymy pokrojone w kostke piersi pieczarki i papryke .Dodajemy do gotującego sie ryzu-mięszamy Gdy wino odparuje wlewamy bulion gotujemy pod przykryciem aż ryż i reszta składnikow wchłonie cały bulion
Ryż powinien nabrac kremowej konsystencji