Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, wilgotne ciasto kakaowe. Niepotrzebne są miski, miksery.
Polecam.
Odsłon: 5617
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 484
Polecam.
Odsłon: 5617
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 484
Składniki
Średniej wielkości kwadratową blaszkę wykładamy papierem do pieczenia. Wszystkie suche składniki wsypujemy na blaszkę i mieszamy. Robimy 3 "dołki" -1 większy i 2 małe. Do dużego wlewamy olej a do małych ocet i aromat waniliowy ( cukier waniliowy ). Polewamy wodą i wszystko dokładnie mieszamy łyżką.
Piekarnik nagrzewamy do 175 st. Blaszkę wkładamy do piekarnika i pieczemy ok. 35 minut - do suchego patyczka. Ciasto można polać dowolną polewą ale gwarantuję, że i bez niej jest pyszne. Smacznego!