Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dobra i smaczna sałatka, mało pracochłonna
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 10
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 718
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 29
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 10
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 718
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 29
Składniki
Ugotować buraczki , obrac ze skórki.Zetrzec na tarce, na grubych oczkach.
Z wymienionych składników zagotować zalewę.Zetrzeć 2 ząbki czosnku , dodac do zalewy, tą zalewą zalać starte buraczki / przez sitko /. Pozostawić na parę godzin. Włożyć do słoików i zagotować , małe słoiki / od dżemu / , gotuję 10-15 min.Smacznego.