Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta błyskawiczna sałatka ma w sobie mnóstwo pysznych składników pełnych witamin. Dodatkowo to świetne połączenie tekstur - jedne chrupią, inne rozpływają się w ustach.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 107
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 107
Składniki
Cieciorkę odcedzamy z zalewy i przekładamy do miski.
Pomidory myjemy i kroimy na połówki. Ogórka dokładnie szorujemy i kroimy w paski razem ze skórką. Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Ser feta w kostkę, oliwki w paseczki.
Do miski z cieciorką dodajemy pokrojone pomidory koktajlowe, ogórka, suszone pomidory, oliwki i cebulę. Przyprawiamy solą i pieprzem, posypujemy posiekaną natką pietruszki. Raz jeszcze dokładnie mieszamy, na górze sałatki układamy ser feta pokrojony w kostkę i wkładamy do lodówki do schłodzenia.
Smacznego :)