Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość drogi ale warto wypróbować. Delikatna masa serowa rozpływająca się w ustach
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 57
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 30
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 789
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 57
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 30
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 789
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto zagnieść razem na jednolitą masę i wyłożyć na blaszkę... Ser zmiksować z cukrem i dodawać stopniowo po 1 żółtku oraz sypki budyń. W osobnym naczyniu ubić śmietankę kremówkę i delikatnie wymieszać z serem, na koniec dodać ubite białka na sztywno i ponownie dokładnie wymieszać. Wylać masę serową na ciasto (masa będzie lejąca) Piec w temperaturze 160- 180" 45-50 min.