Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka w przygotowaniu potrawa, dzieci ją uwielbiają, a można też na szybko dla gości przygotować :-)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Bułki rozkroić i ułożyć na kratce do pieczenia. Ser oraz pieczarki zetrzeć na tarce o grubych oczkach, a następnie wraz ze wszystkimi pozostałymi składnikami i przyprawami wymieszać w misce. Powstała masę nakładać równomiernie na rozcięte bułki. Tak przygotowane mini-pizze piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez ok 10-15 minut.
Uwagi, sugestie, propozycje do przepisu :-) Pizze smakują najlepiej z domowym sosem czosnkowym, na który przepis można znaleźć na moim profilu w Smaker.pl Życzę smacznego i zapraszam do obserwowania mojego profilu w serwisie smaker.pl, na którym staram się dodawać przepisy na bieżąco, kiedy tylko mam czas gotować :-)