Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę stołówkowe, ale ma swoich zwolenników.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 38
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 65
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10509
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 90
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 38
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 65
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10509
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 90
Składniki
Marchewkę pokrój w cienkie półplasterki i razem z ryżem ugotuj w bulionie do miękkości, tak aby większość płynu wchłonął ryż. Dosyp groszek i wymieszaj.
Cebulę pokrój w piórka, mięso w małą kostkę. Usmaż razem na oliwie i dodaj do ryżu z warzywami.
Z masła, mąki, bulionu i zimnego mleka zrób białą zasmażkę. Wymieszaj wszystko w garnku, przypraw do smaku. Podawaj od razu, przybrane natką pietruszki lub koperkiem.