Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie do przygotowania i smaczne danie obiadowe.
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8428
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8428
Składniki
Polędwiczki pokroić w 6-8 cm kawałki. Nie rozbijać. Oprószyć przyprawami i odstawić na 15 minut do lodówki. Na patelni roztopić klarowane masło i krótko je obsmażyć z obu stron. Wystarczy po 4 minuty. Przełożyć do naczynia żaroodpornego.
Śmietankę rozmieszać z pesto. Zalać polędwiczki. Piec pod przykryciem w temperaturze 175 stopni przez około 1/2 godziny.