Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kocham szpinak w każdej postaci, dlatego dzisiaj proponuje nasze ulubione danie śniadaniowe czyli placuszki szpinakowe. Więcej na blogu: www.smacznebodomowe.pl
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 279
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 279
Składniki
• Cebule kroimy w drobna kostkę i podsmażamy na oleju przez 2-3 minuty • Następnie dodajemy mroźny szpinak i całość podsmażamy przez kilka minut, aż wszystkie składniki będą miękkie • Resztę składników łączymy w jednej misie, miksujemy, solimy do smaku, na koniec dodajemy cebulę ze szpinakiem • Całość mieszamy i smażymy na rozgrzanej patelni z dodatkiem niewielkiej ilości oleju, do uzyskania złocistego koloru