Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miękkie i pożywne. Dobra alternatywa na drugie śniadanie.
To pyszny sos, który można przygotować o każdej porze roku, idealny jako doda...
Odsłon: 207
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 542
To pyszny sos, który można przygotować o każdej porze roku, idealny jako doda...
Odsłon: 207
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 542
Składniki
Owsiankę, mleko, jajko i sól, należy umieścić w kielichu blendera i zmiksować. Następnie dodać żurawinę. Placuszki smażyć z obu stron na teflonowej patelni, bez użycia tłuszczu. Surowa masa po pewnym czasie zaczyna gęstnieć. W związku z tym trzeba dolewać po trochę mleka, aby ją rozrzedzać. Smacznego