Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia i marchew tworzą doskonały duet... :-) * Zaletą tych placuszków jest to, że możesz dodać do nich, co tylko chcesz np. czosnek, paprykę pokrojoną w drobną kostkę lub chilli, natkę pietruszki lub kukurydzę z puszki. Możesz też podać je w towarzystwie jogurtu naturalnego i mięty.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35851
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 132
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 236
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 267
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35851
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 132
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 236
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 267
Składniki
1. Cukinię i marchew zetrzyj na tarce o dużych oczkach. 2. Dodaj cebulę i pozostałe składniki. Wymieszaj. 3. Na patelni rozgrzej olej rzepakowy. 4. Smaż placuszki na rumiano. 5. Smacznego :-)