Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu.
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 555
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 88
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 157
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 555
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 88
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 157
Składniki
Mięso kroimy w kostkę, podsmażamy na odrobinie oleju. Gdy mięsko jest już podsmażone dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę nadal smażąc dotąd aż cebula nie zmięknie i się zarumieni.
Następnie dodajemy kminek, ziele angielskie, liście laurowe, kostkę bulionową oraz paprykę (wszystkie). Zalewamy wszystko wodą i gotujemy dotąd aż mięsko będzie miękkie.
Następnie mieszamy mąkę ze śmietaną i odrobiną wody - wlewamy do gulaszu i zagotowujemy. Doprawiamy magii, solą i pieprzem.
SMACZNEGO!