Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karczek wieprzowy marynowany w piwie to świetna propozycja na patelnię lub na grilla :)
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 48
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1786
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 48
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1786
Składniki
Wszystkie składniki marynaty ze sobą połączyć. Następnie zanurzyć w niej plastry umytego i osuszonego mięsa. Schować do lodówki najlepiej na całą noc. Smażyć na rozgrzanej patelni bez dodatku tłuszczu przez ok. 8 min. z każdej strony.
Podawać np. z sałatką z kapusty pekińskiej. Smacznego!