Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do obiadu
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 25
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1263
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 25
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1263
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Składniki
Gotujemy fasolkę al dente, w lekko osolonej wodzie - oczywiście w sezonie możemy użyć fasolki świeżej. Odcedzamy. Na patelnię wlewamy passatę pomidorową, zagotowujemy, dodajemy fasolkę, sól, pieprz i według uznania paprykę chili oraz bazylię lub oregano
Gotujemy wszystko chwilkę, jeśli sos jest zbyt rzadki odparujmy go trochę
i smacznego :)