Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta propozycja to idealny pomysł na wyjątkowy obiad, np z okazji walentynek. Sycące i smaczne.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 133
Polecam.
Odsłon: 218
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 59
...ale pyszny.
Odsłon: 132
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 133
Polecam.
Odsłon: 218
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 59
...ale pyszny.
Odsłon: 132
Składniki
Piersi z kurczaka myję i osuszam.Obtaczam w przyprawach i odstawiam na chwilę na bok.
Na patelni rozgrzewam troszkę oleju, daję garść szpinaku. Kiedy zmniejszy swoją objętość dodaję ricottę, pietruszkę, łyżeczkę majonezu, czosnek oraz garść sera żółtego (nie jest konieczny).Doprawiam solą i pieprzem. Kiedy wszystko się podsmaży, przecinam piersi tak, żeby utworzyła się kieszonka. Wkładam do kieszonek farsz z patelni. Zawijam piersi w plastry boczku.Wstawiam do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na około 25 minut. Smacznego!