Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pierogi z nadzieniem bananowym.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 655
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 87
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2692
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 655
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 87
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2692
Składniki
Z podanych składników zagnieść elastyczne ciasto . Ciasto rozwałkować na cienki placek . Wykrawać szklanką krążki. Banany obrać i pokroić w plastry. Na każdy krążek położyć plaster banana i zlepiać brzegi, formować pierogi. Wrzucać pierogi na wrzącą osoloną wodę, gotować 5 minut od wypłynięcia na powierzchnię wody. Podawać polane śmietaną lub z owocami.