Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne danie rosyjskiej kuchni
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 57
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 156
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 198
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 402
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 57
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 156
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 198
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 402
Składniki
Mięso i cebulę dwukrotnie zmiel
Dodaj przyprawy, dokładnie wyrób masę.
Na blacie usyp stożek z mąki, wykonaj w nim wgłębienie do którego wbij jajko, dodaj wodę i sól.
wyrób jednorodne, sprężyste ciasto.
Odłóż przykryte ściereczką na 20 minut, a następnie podziel je na dwie porcje i wałkuj
Z ciasta wykrawaj małe okrągłe placuszki, na środek nakładaj farsz, przykrywaj drugim
Pierożki wrzucaj do gotującej się, posolonej wody, po wypłynięciu gotuj jeszcze 8 minut.
Podawaj z rosołem