Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak sklepowe,ale wiemy co w nich jest.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 174
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 125
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1057
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 514
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 49
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 174
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 125
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1057
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 514
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 49
Składniki
Miękkie masło ucieramy z cukrem. Następnie dodajemy połączone maki z proszkiem do pieczenienia (połowe) wbijamy jajko. Potem reszte mąki z 2 jajkiem. Na koniec posiekaną czekolde i orzechy. ( ja zamiast orzechów dałam dodatkową czekoladę) lepimy kulki i lekkorozpłaszczamy na blasze. Pieczemy 170/180 ok. pół godz. Porcja na zdjeciu to zaledwie połowa ciasta ( nawet wiecej ale ok. 5 ciastek poszło natychmiast :))