Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ziemniak zwykłym warzywem jest, co nie oznacza że musi smakować zawsze tak samo
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 23
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 537
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 762
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 23
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 537
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 762
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Ziemniaki obrać i ponacinać górę jak na zdjęciu
Oliwę wymieszać z solą , rozmarynem i sokiem cytrynowym, ziemniaki posolić i posmarować mieszanką oliwną
Piec 45-60 min w piekarniku w temp. 180 st. , w trakcie pieczenia 4-5 razy smarować mieszanką oliwy i przypraw.
Proponuje podawać z wszelkiego rodzaju zimnymi sosami na bazie jogurtu lub śmietany. Smacznego.