Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mogą być dodatkiem do mięska lub podane z maślanką stworzą super posiłek
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 131
Polecam.
Odsłon: 766
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 106
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 131
Polecam.
Odsłon: 766
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 106
Składniki
1. ziemniaki (powinny być jednakowej wielkości) obrać, jeśli są dość duże najlepiej je przekroić na pół, ponacinać w poprzek, uważając, żeby nie dociąć do końca, 2. ziemniaczki ułożyć na blasze, posmarować miękkim masłem, posypać solą, przyprawami, 3. piec ok 1 godz w 190 st, w trakcie pieczenia można smarować masłem, które stopiło się i spłynęło na spód formy, smacznego