Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,delikatne mięsko ,które rozpływa się w ustach po takim przygotowaniu. Bardzo polecam na pewno zachwyci :)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 65
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 131
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 53
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 65
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 131
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 53
Składniki
Mięso obsmażyć na tłuszczu wcześniej doprawione i obtoczone w mące. Usmażone mięsko dać do brytfanki,podlać odrobiną wody i zapiekać pod przykryciem około 40 min. Osobno podsmażyć cebule ,jak będą gotowe podsypać 1 łyżką mąki i zrumienić. Mięso wyjąć z piekarnika ,dodać cebule podsmażone ,zamieszać ,jeśli za gęste będzie podlać wodą i doprawić do smaku. Dać do piekarnika by składniki połączyły się, Proste i pyszne jedzenie.A najważniejsze tanie:)
Smacznego życzę!