Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybki, zdrowy i tani obiad. Polecam szczególnie dla osób liczących kalorie oraz na diecie wegetariańskiej, z opcją wegańską również.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 760
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1805
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 281
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 760
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1805
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 281
Składniki
Ugotuj makaron al'dente.
Do blendera włóż wszystkie składniki za wyjątkiem parmezanu/płatków drożdżowych i zmiksuj na jednolitą masę.
Ugotowany makaron (nie przepłukuj go zimną wodą dzięki temu sos lepiej się przyklei do niego) wymieszaj w garnku z sosem pesto, nakładaj na talerze i posyp po wierzchu parmezanem lub suszonymi drożdżami.