Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast ziemniaków do obiadu lub na farsz do gołąbków.
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1085
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 47
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 178
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 75
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1085
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 47
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 178
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 75
Składniki
Wykonanie: Groch zalać wodą na dwie godziny, następnie ugotować i odcedzić. Pęczak zalać bulionem i gotować powali przez około pół godziny. Następnie groch połączyć z pęczakiem, przecierem pomidorowym i dusić przez 5 minut. Posypać posiekaną natką pietruszki i podawać do obiadu zamiast ziemniaków. Farsz bardzo dobrze nadaje się na gołąbki.