Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie chrzanowych serków z makrelą dało świetny lekko zaostrzony smak,polecam:)
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 67
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 80
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 67
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 80
Składniki
Obraną makrelę z ości dać do miski. Dodać serki,posiekaną natkę,cebulkę i papryczkę. Dodać śmietanę i jeśli chcemy bardziej ostry chrzanowy smak łyżkę chrzanu. Makrelę rozdrobnić widelcem,wszystko wymieszać doprawić solą do smaku.
Smacznego życzę!