Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli wędzonego w całości śledzia, u mnie z ikrą
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35827
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 129
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 232
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 253
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35827
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 129
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 232
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 253
Składniki
Obrałam piklinga ze skóry i ości, mi się trafił z ikrą i tez ja dodałam. Mlecz jest równie smaczny. Dodałam po łyżce śmietany, musztardy- u mnie w typie czeskim i majonezu. jeszcze pokrojona cebulka i szczypiorek, i pieprz. Całość rozgniotłam i wymieszałam widelcem.
Podałam na podsmażonych plastrach bułki. Smacznego :)