Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta rybna do chleba, tym razem z dodatkiem twarogu i domowego majonezu.
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2203
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 231
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1519
Pyszne naleśniki na obiad, kolacje lub spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2203
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 231
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 1519
Składniki
Szczypior kroimy na drobno.
Z makreli wybieramy mięsko.
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupek, kroimy w drobną kostkę.
Wszystkie rozdrobnione składniki łączymy, dodajemy musztardę i majonez, przyprawiamy solą, pieprzem i papryką do smaku, dobrze zagniatamy widelcem do wytworzenia się pasty.
Pastą smarujemy pieczywo, a najlepiej swojskiego wypieku :) Smacznego!!!