Pasta z makreli

Pasta z makreli
> 5-6 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: blacklady40
Ryba - dobra na wszystko

Składniki

Przygotowanie

  1. Makrelę obrac z ości, poszarpac na drobne kawałeczki, cebulę posiekac w kosteczkę, ogóreczki posiekac w kosteczkę, jajjka posiekac w kosteczkę, dołożyc koncentrat pomidorowy, dolac olej, doprawic solą i pieprzem.

  2. Pastę rozsmarowac na chlebek i zajadac:)

Komentarze do przepisu (3)

biancorossa 03 lutego 2012
Pasta z makreli,jak dla to jeden ze smaków dzieciństwa:)
blacklady40 04 lutego 2012
Dla mnie również, dlatego serwuję ją swoim kochanym dzieciakom:)
Konto usunięte 11 lutego 2012
spróbuj makrelę i jajka zmielić,a cebulę zeszklić na oleju wtedy pasta nadaje się do jedzenia przez kilka... Czytaj całość »
spróbuj makrelę i jajka zmielić,a cebulę zeszklić na oleju wtedy pasta nadaje się do jedzenia przez kilka dni.
Robię z takich samych składników co ty i przyznaję że jest pyszna.
Składniki
Składniki