Pasta z filetów z makreli z dodatkiem cebulki,brokułu,sera żółtego i koperku.

Pasta z filetów z makreli z dodatkiem cebulki,brokułu,sera żółtego i koperku.
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: Docherro
Na kolację szybka pasta i bardzo smaczna.Serdecznie polecam:)

Składniki

Przygotowanie

  1. Z filetów z makreli odlać olej i dać je do miski.
    Cebulkę pokroić w kostkę dodać do ryby.
    koperek,ser zółty,brokuł pokroić drobniutko dodać do miseczki.
    Dodać ketchup,pastę wasabi,pieprz,sól oraz majonez.

    Wymieszać dokładnie i schłodzić pół godz.w lodówce.

  2. Smacznego życzę!

Komentarze do przepisu (15)

ErJot 17 marca
Apetyczna pasta:)
fafiatko 17 marca
Ale pomyslowe! jestem po sytym obiedzie ale takie kanapki to jeszcze bym przegryzla!
pelen_brzuszek 17 marca
brzmi naprawdę dobrze :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki