Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne smarowidło w 15 min. do pieczywa,serdecznie polecam:)
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 67
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 146
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 586
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 198
Polecam.
Odsłon: 931
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 67
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 146
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 586
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 198
Polecam.
Odsłon: 931
Składniki
Awokado umyć,przekroić na pół i wyjąć pestkę. Miąższ wybrać łyżką i dokładnie rozgnieść widelcem. Papryczkę przekroić wzdłuż usunąć pestki i drobniutko pokroić. Pomidora sparzyć,zdjąć skórkę,środek z pestkami odrzucić a resztę również drobno pokroić. Łososia pokrojonego dodać do pozostałych składników,dodać sok z cytryny oraz sól do smaku. Wymieszać i odstawić na kilkanaście min. Smacznego życzę!