Pasta jajeczna z serkiem Almette,chrzanem i majonezem.

Pasta jajeczna z serkiem Almette,chrzanem i majonezem.
> 3-4 os.
> 30 min
średnie
tanie
avatar Autor: Docherro
Pasta wyszła bardzo smaczna:)

Składniki

  • 3 jajka
  • 4 małe ogóreczki małosolne
  • 1 cebula
  • serek Almette
  • łyżka chrzanu
  • łyżka majonezu
  • pieprz i sól

Przygotowanie

  1. Ugotowane na twardo jajka zetrzeć na tarle o grubych oczkach.

    Ogórki i cebulę drobno pokroić w kostkę.
    Dodać chrzan,majonez ,sól i pieprz.

  2. Wymieszać i dać na pół godz.do lodówki by smaki się przegryzły.

  3. Smacznego życzę!

Komentarze do przepisu (8)

kucharka-amatorka 4 dni temu
Chętnie bym te dwie kanapeczki zjadła.
BEATA1978 4 dni temu
Pyszna :)
Maudie 4 dni temu
Takie pasty są naj naj :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • 3 jajka
  • 4 małe ogóreczki małosolne
  • 1 cebula
  • serek Almette
  • łyżka chrzanu
  • łyżka majonezu
  • pieprz i sól
Składniki