Pasta jajeczna

Pasta jajeczna
> 1-2 os.
> 30 min
łatwe
tanie
Prosta, ale jaka smaczna

Składniki

  • 5 jajek
  • 1,5 łyżki miękkiego masła
  • 1 łyżeczka majonezu
  • pieprz świeżo mielony
  • sól
  • szczypiorek posiekany

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo i studzimy. Jedni jajko siekają drobniutko ja poszłam na skróty i starłam na tarce o grubych oczkach. Dodałam masełko, majonez, sól i pieprz świeżo mielony. Wszystko dokładnie wymieszałam. Na końcu dorzuciłam posiekany szczypiorek.

Komentarze do przepisu (1)

Ewaaa 02 lutego 2015
zawsze i wszędzie, uwielbiam !
Składniki
  • 5 jajek
  • 1,5 łyżki miękkiego masła
  • 1 łyżeczka majonezu
  • pieprz świeżo mielony
  • sól
  • szczypiorek posiekany
Składniki