Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa bardzo szybka i łatwa do przygotowania.
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 73
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 83
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 73
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 83
Składniki
Cebulę i czosnek kroimy w bardzo małą kostkę. Szklimy na oleju. Dodajemy mięso mielone i razem smażymy około 10 minut. Doprawiamy do smaku oregano, solą i pieprzem.
Z papryki usuwamy gniazda nasienne. Wgłębienia wypełniamy zrobionym wcześniej farszem. Wierzch posypujemy startym na tarce żółtym serem.
Papryki układamy na blaszce. Pieczemy około 30 minut w temperaturze 180 stopni.