Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i szybki do zrobienia warzywny dodatek do obiadu. Bardzo fajne połączenie słodkiego ananasa i ostrej papryczki chili.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 40
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 40
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Składniki
Kolorową paprykę myjemy, usuwamy gniazda nasienne, kroimy w paski. Cebulę obieramy, kroimy w piórka, czosnek również obieramy, kroimy w cienkie plasterki. Warzywa smażymy na oliwie z oliwek, po 10 minutach podlewamy 1/4 szklanki wody, dodajemy ananasa, przyprawy, suszoną papryczkę chili (w kawałku). Całość podduszamy delikatnie pod przykryciem 5 minut. Po tym czasie wyciągamy chili. Warzywa podajemy z ryżem i ulubionym smażonym mięsem. Smacznego.