Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne śniadanko dla dzieci ;)
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4774
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 939
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 213
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4774
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 939
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 213
Składniki
Parówki natnij wzdłuż, pozostawiając nieprzecinane końce, tak by powstało osiem kawałków. Będą one imitowały macki ośmiorniczek. W garnku zagotuj wodę, włóż parówki. Gotuj około 3 minuty na małym ogniu.
Serek wiejski przełóż do miseczki. Połowę czerwonej papryki pokrój w małą kostkę. Szczypiorek posiekaj. Wymieszaj razem. Przypraw do smaku.
Serek wiejski wyłóż na talerz, a na nim ułóż parówkową ośmiornicę.