Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna smaczna nalewka.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 87
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 87
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
Składniki
Wykonanie: Banana obrać ze skórki i pokroić w plastry, po czym zgnieść i zalać alkoholem- odstawić na tydzień w ciepłe miejsce. Odcedzić i dodać ostudzony syrop (z cukru, wody i wanilii) i ponownie odstawić na nok. 2 tygodnie. Po tym czasie przefiltrować, rozlać do buteleczek i odstawić w chłodne miejsce (aby nalewka się wyklarowała)