Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i nietrudne do przyrzadzenia.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 193
Polecam.
Odsłon: 910
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 224
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9322
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 193
Polecam.
Odsłon: 910
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 224
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9322
Składniki
Ziemniaki dokladnie myjemy,nastepnie gotujemy je w koszulkach w osolonej wodzie przez ok 20 minut.Gdy wystygna przekrajamy ostroznie wzdluz i delikatnie lyzeczka wyciagamy wydrazyny uwazajac aby nie uszkodzic skorki.
Wydrazyny wkladamy do miski i rozdrabniamy widelcem dodajemy potarty zolty ser,maslo,sol pieprz,smietane,zielona cebulke.
Tak gotowym farszem nadziewamy ziemniaki dociskamy widelcem aby farsz dobrze przywarl i na kazdego ziemniaka kladziemy kawalek masla.
Wkaldamy do wczesniej nagrzanego piekarnika na ok 10-15 minut.Podajemy cieple