Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 96
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 207
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 214
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 96
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 207
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 214
Składniki
mięso mięso mielone przygotować tak jak na kotlety
z małych główek kapusty ściąć wierzchy i wydrążyć
główki kapusty nadziac mięsem i obwiązać białą bawełniana nitką
wszystkie warzywa pokroić i wrzucic na dno garnka,włożyc ka pustę,podlac bulionem dodać listki i ziele i gotować na wolnym ogniu,kiedy kapusta będzie miękka dodać sos zrobiony z mąki,bulionu,śmietany i koncentratu,wszystko jeszcze chwilę gotować,całość doprawic soląi pieprzem,podawa,c z ziemniakami