Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowuję je dla najmłodszych. Zajadają z apetytem.
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8417
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 129
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6937
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8417
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 129
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6937
Składniki
Żelatynę rozmieszać w gorącej wodzie i przestudzić. Truskawki rozdrobnić blenderem. Mocno schłodzoną śmietankę ubić z cukrem i serkiem mascarpone.Odłożyć 2 łyżki do dekoracji. Resztę połączyć z truskawkami. Na końcu wlać rozpuszczoną żelatynę. Wymieszać i rozlać do pucharków lub szklanek. Udekorować bitą śmietaną, truskawką i gałązką świeżej mięty.